Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Jane's Walk

JANE'S WALK AMSTERDAM 2018 (4th May,2018)

Amsterdam is dé fietsstad en vol met levendige straten en mensen. Gebaseerd op het gedachtengoed van Jane Jacob en haar principes werken we hier bij Placemaking Plus met een “Plus" die het mogelijk maakt plaatsen van leefbaar naar liefdevol te transformeren. Tijdens Jane’s Walk 2018 willen we graag de straten van Amsterdam Oud-West op een andere manier laten zien; juist daar waar je communiceert met de lokale bevolking en een gesprek voert. Peter Groenendaal organiseert al vele jaren Jane's Walks in Amsterdam en hij zal dit ook dit jaar weer doen als lid van ons Placemaking Plus-team.

 

Bij Placemaking Plus zijn we gepassioneerd van Placemaking en hopen dat je dat ook bent of uiteindelijk wordt. Een openbare ruimte omtoveren tot een prettige plek voor de buurt, Placemaking Plus is een in Amsterdam gevestigde organisatie die zich voornamelijk richt op Placemaking. Van Placegame (een tool waarmee de community gemakkelijk een publieke ruimte kan evalueren) met alle belanghebbenden uit de buurt, gezamenlijke uitvoering van de Placegame-resultaten en Place Management Plans tot aan de vorming van Place Management-teams, wij onderzoeken alle aspecten van het “stadsmaken”. Jane Jacob heeft terecht gezegd dat de steden alleen aan iedereen iets te bieden hebben, als ze door iedereen zijn gemaakt en we iedereen helpen gezamenlijk ons Amsterdam te creëren.

 

De wijk Oud-West heeft een geweldige mix van culturen en economische niveaus die zorgen voor een levendige buurt. Het is leuk om de chique straten in de buurt van het Vondelpark en de exotische kruideniers aan de De Clercqstraat en de Kinkerstraat te verkennen. Ook veel studenten en jonge creatievelingen zijn in deze buurt te vinden evenals gezinnen met kleine kinderen. We willen je op een andere manier laten kennismaken met de straten van Oud West in Amsterdam; daar waar je kunt communiceren met locals, een gesprek kunt voeren over hoe ze placemaking inzetten om semi-openbare ruimtes hun eigen draai te kunnen geven.

Voor meer informatie klik hier

Datum - 4 mei 2018

Tijd - 15:00 - 17:30 (met drankjes aan het einde)

Locatie - Cafe Marktzicht (Ten Katestraat 32)